dissabte, 17 de juliol del 2010

EL ÚLTIMO CHIRINGO: Literatura i concerts a la platja.



* Vídeo: Manu Chao a "L'últim xiri".
L'últim xiringuito és un lloc a la platja d'Ocata ( el Masnou ).Acompanyat pel recer que li ofereixen les ones del mar , la sorra , el sol , la lluna , les estrelles ... és un lloc òptim per a refugiar-se de la quotidianitat dels dies, i les rutines laborals , virus dels nostres dies , límit dels somnis.
L'últim xiringuito ofereix als seus visitants una variada carta perquè els seus clients puguin menjar , esmorzar , prendre alguna cosa, sopar, passejar , filosofar , conversar , estimar i cuinar amb els seus diversos ingredients el suculent plat de la somriure ... tot això amb una variada proposta musical , fugint dels cercles musicals convencional - comercials que turmenten tot sentit que busqui la inspiració en aquest màgic art que és la música .
Així doncs, a l'últim xiringuito s'aposta per la cultura i la música de qualitat , així com qualsevol expressió artística, esporàdica i integrant a tots aquell / la qual vagi al nostre meravellós espai, que també és teu, quan gaudeixes d'ell i no ajudes a construir el nostre ambient , amb les seves coses , el seu color .
Tots els concerts són d'entrada gratuïta. També s'han fet altres activitats com projeccions de curts , festes temàtiques , dansa , exposicions, recitals, jams ... i un munt de coses que s'han fet.
Hi som des de Setmana Santa fins a l'octubre , per intentar fer que els teus estones siguin un quelcom més que una incessant cadena d'instants fugint dels llindars del somriure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada