divendres, 15 d’octubre del 2010

Festival de poesia de Sant Cugat:17-24 d'octubre


Aquest cap de setmana comença el Festival de Poesia de Sant Cugat, en el que les veus dels poetes es sentiran per carrers, places, teatres, llibreries i locals de la ciutat.
Hi haurà nombroses sessions al carrer de "Poesia a cau d'orella", dedicades a la memòria de Sílvia Servan, que en va ser promotora. Per això, les llibreries s'afegeixen una vegada més a la programació acollint duets de poetes i les galeries d'art proposen lectures creuades entre totes dues disciplines. El Teatre- Auditori de Sant Cugat i el nou teatre de Mira-Sol acolliran espectacles dedicats a Salvador Espriu i Joan Maragall, clàssics contemporanis de qui aquest 2010 se celebren efemèrides.
L'acte culminant del festival és el recital de Coll Favà. L'acte d'inauguració estarà dedicat al poeta d'honor: Jordi Pere Cerdà que, a tocar dels noranta anys, ha acceptat la invitació que se li ha fet arribar a Perpinyà.
Dissabte, al Claustre del Monestir, l'acompanyaran els poetes d'honor precedents i els qui han estat directors d'edicions anteriors del festival. Escoltar Montserrat Abelló, Feliu Formosa, Vicenç Llorca, Biel Mesquida, Francesc Parcerisas, Marta Pessarrodona, Màrius Sampere, Àlex Susanna i Joan Vergés dir els seus versos i els de Jordi Pere Cerdà i de Josep Palau i Fabre serà la millor manera d'agrair-los que, entre tots, hagin fet del Festival de Poesia de Sant Cugat la festa que indiscutiblement és.

* PDF programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada