diumenge, 29 de maig del 2011

Després d'anys de lluita decidida...

El Sabadell empata a Eibar (1-1) i puja a Segona A.
L'equip arlequinat pateix a Ipurua, però treu el resultat que li permet tornar a la categoria de plata 18 anys després del descens traumàtic.

El Sabadell tornarà a jugar a Segona A 18 anys després de l'últim descens (1993). Després d'un partit molt competit, els homes de Lluís Carreras han empatat a un (0-0 van quedar a la Nova Creu Alta) i han aconseguit un ascens que fa quatre anys es va escapar ben a prop, a Irun.

En la primera part el Sabadell ha patit molt perquè l'Eibar ha tingut un munt d'ocasions i a estones els han tancat a la seva àrea. En la segona part el Sabadell ha reaccionat amb un gol de Marc Fernández que serà històric, però Lanzarote l'ha neutralitzat poc després. L'1-1 també li valia al Sabadell, però un gol de l'Eibar els prenia l'ascens, i els últims minuts han sigut molt intensos, amb un Eibar atacant de forma desbocada. Ni els 5 minuts afegits han pogut evitar l'ascens d'un històric del futbol català per la via directa.