dimarts, 14 de setembre del 2010

Mercat de Música Viva Vic ( MMVV 2010 )

VIC REUNIRÀ MÉS DE 600 ARTISTES AL MERCAT DE MÚSICA VIVA
- MMVV 2010.

El Mercat de Música Viva de Vic 2010 incorpora en la seva 22a edició tres nous espais del Centre L’Atlàntida i un nou escenari al recinte de El Sucre que permetrà celebrar un concert mentre es prepara la següent actuació.
El Mercat compta amb prop de 100 concerts de programació oficial, més de 600 artistes en els 12 escenaris, prop de 80 expositors, més de 1.200 professionals acreditats a l’última edició i 31 concerts de l’escena emergent.
Aquest any s'ha destacat la ‘internacionalització’ del certamen gràcies a la col·laboració amb festivals de països com França o Itàlia. Es tracta de Badel Med Music de Marsella (França) o el MEI de Faenza (Itàlia).D'altra banda, també s'ha destacat el 5è Congrés estatal de Sales de Música en Directe (ACCES) i la 1a Trobada de circuits de Músiques actuals. D’aquesta manera, segons el director, ‘se sobrepassa la dimensió de totes les sales de música d’Espanya’, ja que venen convidats d’altres estats i, ‘per primera vegada’, es farà un ‘congrés per posar en comú els problemes o avantatges que poden tenir les sales’.

"arden las sombras de tu pasado, arden en llamas nuestros abrazos..."

Sidonie: "Por ti" "y es que me salen rosas por la boca cuando me preguntan por ti..."


Quimi Portet: "una declaració d'amor a aquesta ciutat i a l'espècie humana."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada