dimecres, 8 de setembre del 2010

Setmana del llibre en català 10-19/11-2010.

AQUESTA SETMANA ÉS FESTA

Aquest any, la Setmana és més gran i més festa que mai. Més gran perquè, a part de trobar-hi absolutament totes les novetats de l’any, hi trobaràs també el fons editorial de llibres en català més extens que mai has pogut imaginar i totes les revistes en català. Però, a més a més, aquesta edició la celebrarem amb un programa realment impressionant: Hem preparat per a tu i per a tota la teva família una llarga llista de concerts, tertúlies, còctels, lectures, contacontes, espectacles, recitals, sorpreses i, en general, tants actes que no te’ls podràs acabar.

La Setmana se celebra del 10 al 19 de setembre a Barcelona (Parc de la Ciutadella), a Sant Cugat (Plaça d'Octavià) i a Lleida (Institut d'Estudis Ilerdencs). A Girona no hi ha envelat però la ciutat s'uneix a la Setmana amb diversos actes.

A l'envelat principal, la gran llibreria (amb 30.000 títols, entre llibres de fons i novetats), se n'hi sumaran més: un de més petit, amb un centenar de llibres premiats aquest darrer any, i escenaris per a espectacles, taules rodones, música i cinema. Tampoc no hi faltarà el Dictat. La Setmana distingirà Maria Barbal amb el Premi Trajectòria. Passaran per la Setmana des del jugador de futbol blau-grana Gerard Piqué fins a l'escriptora Elisabeth Kostova, molt coneguda pel 'bestseller' 'La historiadora', que ara presenta la traducció catalana de 'Els lladres del cigne'.

El nou model de Setmana va més enllà de la gran llibreria i proposa una oferta lúdica vinculada al món del llibre. D'entrada, enguany s'hi sumen les biblioteques de Barcelona i de la Generalitat i el Quiosc.cat, amb 140 revistes associades a l'APPEC. Hi haurà espais de concerts de música, de recitals poètics, de projecció de films i es farà un avançament de la temporada teatral d'alguns teatres petits de la ciutat. Al Drac Cafè del costat del Museu de Zoologia, s'hi serviran còctels i sopars literaris. També hi haurà, com ja és habitual signatures d'autors, debats i presentacions de llibres.


-28a. setmana del llibre en català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada